Black Friday zie je overal. In winkels en in webshops. Maar wist je ook dat er Black Friday kortingscodes zijn? Die heb je nodig om je korting op producten te krijgen. Dit soort Black Friday kortingscodes zijn dan ook alleen geldig voor online bestellingen. Zo profiteer je vooral online van kortingen. Wees je wel bewust dat het tijdens de periode van Black Friday drukker is voor pakketdiensten. Er is dus een kans dat je Black Friday bestellingen niet op tijd voor sinterklaasavond bij je thuis zijn. Zonde als je Black Friday Airpods wilde geven aan je kleine broertje bijvoorbeeld.

Black Friday kortingscodes

Black Friday kortingscodes hebben wat dat betreft een nadeel. Je hebt niet de mogelijkheid om deze in de winkel in te zetten. Je bent dus afhankelijk van de bezorging van je Black Friday bestelling. Ook als je dingen koopt die door de brievenbus bezorgd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de Airpods, kan er vertraging in de bezorging zitten. Evenals wanneer je kiest voor afhalen in de winkel. Je kunt wel het geluk hebben dat je online bestellingen direct kunt afhalen omdat de winkel je gewenste product op voorraad heeft. Maar dat is natuurlijk geen garantie.

Black Friday Airpods

Of je nu Black Friday Airpods of iets anders van Apple cadeau wil doen, wanneer je online bestelt, kun je rekenen op vertraging. Als je gewend bent de volgende dag je pakket binnen te krijgen, zal dit tijdens Black Friday niet het geval zijn. Daarom is het vaak handig om gewoon naar de winkel te gaan. Dan weet je zeker dat je je Black Friday cadeaus op tijd in huis hebt om ze in te pakken voor pakjesavond met de (klein)kinderen.