Veel winkels en merken doen mee aan Black Friday en Rituals is er hier een van. Black Friday Rituals deals zijn erg leuk om te scoren voor jezelf of voor iemand anders als kerstcadeautje. Elk jaar doet Rituals weer mee aan Black Friday en daarom denken we ook dat ze komend jaar weer mee gaan doen. Dan kun je de heerlijk ruikende producten van dit merk voor een lagere prijs en met veel mooie kortingen kopen. Dan ruik je helemaal lekker voor de feestdagen of kun je iemand verblijden met een lekker geurtje of zeep.

De leukste producten om te kopen van rituals

Bij Rituals hebben ze veel leuke producten te koop die tijdens Black Friday ook deels in de aanbieding zullen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld rond de feestdagen leuke kerstpakketjes kopen. Hier zit dan van alles wat in zoals lekkere zeep, shampoo, showergel en misschien zelfs een spons. Ook kun je natuurlijk heerlijke shampoo, showergel, bodylotion of scrub apart kopen. Ook verkopen ze heerlijke bodysprays in de winkels van Rituals. Hier moet je dus echt heen als je lekker wilt gaan ruiken voor de feestdagen. Veel van hun producten vind je tijdens Black Friday met veel korting.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday keert elk jaar terug, maar wanneer is Black Friday precies dan? Black Friday is elk jaar op de vierde vrijdag in november. Dit is niet zomaar een datum, maar is over komen waaien vanuit Amerika. Hier is Black Friday namelijk de vrijdag na Thanksgiving. In Europa is dit fenomeen ook al een tijdje overgenomen vanuit Amerika en vind je dus op en rondom deze vrijdag de beste acties en koopjes. In 2022 zal Black Friday vallen op vrijdag 25 november. Rondom die datum kun je dus de leukste Black Friday Rituals deals scoren.