Een iPhone 12 kun je in Nederland bij tal van platforms verkopen. Het kan daarbij voordelig voor je zijn om in plaats van verkopen te kiezen voor het inruilen van jouw iPhone 12. Als je dit bij een vertrouwde koper doet dan vertrek je direct weer met een ander geschikt exemplaar. Als jij op de kosten wilt letten dan is een refurbished exemplaar ook een goed alternatief en wat vertellen hier wat daarbij in Nederland de mogelijkheden zijn. Weet in ieder geval dat de iPhone 12 een kostbaar apparaat is dat je voor een goede prijs wilt verkopen.

Jouw iPhone 12 ruilen in plaats van verkopen

Overweeg om jouw iPhone 12 te ruilen bij een plaatselijke handelaar in plaats van deze te verkopen. Zo kun je direct een betere versie mee naar huis nemen en vaak een goede prijs krijgen. Doe dit bij voorkeur wel bij een handelaar met kennis van het product is en die gelicentieerde is om met Apple producten te werken. Hier wordt door het bedrijf zelf toezicht opgehouden waardoor jij zeker weet dat je met een betrouwbaar product thuis komt.

Verkoop jouw iPhone 12 voor een refurbished exemplaar

Door de vele mogelijkheden kan het zijn dat een iPhone 12 toch te ingewikkeld voor je is. Je kunt hem dan verkopen aan een winkel. Overweeg vervolgens om een refurbished exemplaar te bestellen. Dat zijn oudere modellen waarmee je eenvoudiger kunt werken. Daarnaast draagt je ook nog eens een steentje bij aan het milieu omdat de oude materialen nogmaals gebruikt worden en er geen telefoon geproduceerd wordt. Het grootste voordeel is daarbij toch wel dat de telefoon een veel lagere prijs heeft. De verkopers moeten jou exact kunnen vertellen hoe de telefoon er uit zag toen die ingeleverd werd en wat er mee gedaan is.