Zodra het zonnetje begint te schijnen krijgen we direct zin in de zee en het strand. Nederland heeft een schitterende kust waar we vaak massaal naartoe trekken zodra het weer het toelaat. Maar heb je er wel eens over nagedacht om er zelf een paar dagen op uit te trekken en te overnachten op het strand? In Nederland zijn verschillende strandhuisjes van alle soorten en maten te vinden. Deze strandhuisjes maken je verblijf aan zee pas echt spectaculair en bijzonder. Je slaapt namelijk letterlijk óp het strand en wordt wakker met het zachte geruis van de zee op de achtergrond!

Een groot aanbod aan strandhuisjes

De meeste strandhuisjes in Nederland staan vlak aan de Nederlandse kust met uitzicht op de Noordzee of direct in de duinen. Zodra je de deur uitstapt sta je met je voeten in het warme zand en kun je pas écht genieten van een vakantiegevoel dat je nergens anders zult ervaren. Ieder huisje is van alle gemakken voorzien, waardoor al jouw zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strandhuisje in Vlissingen of in Katwijk aan Zee? 

Het hele jaar door te boeken

Ben jij wel geïnteresseerd in een strandhuis huren? Dan kun je vrijwel ieder moment van het jaar bij een strandhuisje terecht. De meeste strandhuisjes worden in het begin van het jaar opgebouwd en aan het einde van het jaar weer afgebroken, maar er zijn ook strandhuisjes die je buiten het hoogseizoen om kunt boeken. Dit zijn luxe strandhuisjes die ook in de wintermaanden blijven staan. Deze zijn te vinden in Hoek van Holland en in het Zeeuwse Kamperland. Hierdoor kun je op ieder moment van het jaar lekker een weekje uitwaaien op het Nederlandse strand, van de zomer tot en met de winter!